meetthefamely

En unik fejring af en af ​​jordens mest ikoniske fugle.

For første gang møder vi hele pingvinfamilien - alle 18 arter. Denne farverige rollebesætning virker måske bekendt,

men deres utrolige mangfoldighed vil ikke undlade at overraske.

New Zealands frodige grønne skove er måske ikke det første sted, du ville forvente at finde pingviner, men det var her pingvinfamilien først udviklede sig for 60 millioner år siden, og der lever nu flere arter her end noget andet sted på jorden. En besynderligt udseende beboer er Snares-pingvinen, som ikke kan lide mere end en spa-behandling. I Cape Town har den afrikanske pingvin tilpasset sig den moderne verden og slentret rundt i byens gader med alle de andre pendlere. Og mod alle odds har et af de mindste medlemmer i familien, Galapagos-pingvinen, fundet en måde at overleve ækvators kvælende varme.

En af de største hemmeligheder bag pingvinens succeshistorie er deres bemærkelsesværdige forældreevner. Adelie-pingviner udfører den længste pingvinvandring på jorden, over 6.000 miles, for at finde det perfekte redested. 99 procent af dem vender tilbage til de samme reder hvert år, men efter en hård vinter trænger deres stenreder til en seriøs renovering. Andre arter er lusket og stjæler deres nabos sten i det øjeblik, de vender ryggen til. Den hurtigste pingvin på planeten er gentoo, der når hastigheder på 22 mph og dykker til 200 meter. Korte fødder, der fungerer som ror, og en strømlinet krop giver dem mulighed for at skyde gennem vandet, mens sammenvoksede muskuløse vinger fungerer som pagajer. Pingviner er suverænt tilpasset et akvatisk liv og tilbringer 75 procent af deres liv i vand, men alle pingviner skal gå på et tidspunkt, så for at komme rundt har de udviklet den berygtede vral. Denne bizarre bevægelse ser måske ineffektiv ud, men overraskende nok virker den faktisk til deres fordel. Mens vi får 65 procent af energien tilbage for hvert skridt, kan pingviner få op til 80 procent, så waglen er mere effektiv end vores egen gang.

I løbet af millioner af år har pingviner mestret livet på land og i havet, men vi ændrer nu planeten hurtigere end nogensinde før, og nogle pingviner kæmper for at følge med, så teknologien bliver brugt til at lokalisere og observere nye kolonier fra ækvator til Antarktis. Dette er familiepingvinen, som du aldrig har set dem før.